Loading...
تابلو بانک خازنی (دانشگاه فردوسی)
این پروژه کاملا سفارشی بوده و به سفارش دانشگاه فردوسی مشهد پژوهشکده هوا خورشید به گروه فنی مهندسی هترا ، برای توربین های بادی جهت اصلاح ضریب توان شبکه ساخته شده 5 پله با ظرفیت 13KVR.

این پروژه کاملا سفارشی بوده و به سفارش دانشگاه فردوسی مشهد پژوهشکده هوا خورشید، برای توربین های بادی جهت اصلاح ضریب توان شبکه ساخته شده 5 پله با ظرفیت 13KVR

معمولاً در واحد های صنعتی و به طور کلی جاهایی که مصرف کننده آنها سلفی میباشد علاوه بر توان اکتیو از توان راکتیو هم مصرف میشود.

به طور مثال : سیم پیچ الکترو موتور برای انجام کار و کار کرد موتور هم از توان اکتیو ( توان مفید ) و هم از توان راکتیو ( توان غیر مفید ) مصرف میکند و در نتیجه با روشن شدن موتور از توان راکتیو هم استفاده می کند و لازم به ذکر است که شبکه برق توان اکتیو یا مفید را به ما داده و اگر توان راکتیو را از شبکه برق بخواهیم چون جریان بیشتری از اداره برق مصرف میکنیم به همان نسبت هم باید هزینه بیشتری به اداره برق بپردازیم.

در یک کلام ساده بانک خازن توان غیر مفید یا راکتیو را وارد مدار ما میکند و با این وجود ما توان غیر مفید که برای راه اندازی الکترو موتور نیاز داریم از شبکه برق نمیگیرم و این کار توسط بانک خازن انجام می شود و با این کار انگار باری از دوش شبکه برق برداشته ایم که هم به نفع ما هست چون هزینه قبض برق مان کمتر می شود و هم به نفع اداره برق است چون فشار کمتری روی شبکه برق می آید. (برگرفته از: kalengi.ir



مشخصات دقیق بانک خازنی دانشگاه فردوسی

  1. 5 پله 
  2. ظرفیت 13KVR
  3. برند خازن ها پرتو خازن
  4. دو حالت اتومات ، دستی
  5. رگلاتور زایلوگ
  6. توانایی کنترل میزان بار سلفی و خازنی